İSTANBUL / BEYOĞLU - Piripaşa İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda neşeyle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Piripaşa İlkokulu olarak "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"na hazırız.

Mrt

En İyi Narkotik Polis: Anne projesi kapsamında Narkotik Şube Polis Memuru Döne ERDOĞMUŞ tarafından okulumuzun velilerine 22.03.2024 saat 13.30'da "Bağımlılıkla Mücadele" semineri verilmiştir.

Mrt

İstiklal Marşımızın, 12 Mart 1921 tarihinde TBMM tarafından kabul edilişinin 103. yıl dönümünü anıyoruz. TBMM' nin isteği ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın açtığı yarışmaya katılan 724 şiir arasından, büyük şair Mehmet Akif ERSOY'un yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Devletimizin ve Milletimizin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımız olarak kabul edilmiştir.

Piripaşa İlkokulu olarak İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Beyoğlu'nun Öğrencileri Yazarlık Yolunda Güzel Yazı Yarışmasında 1.lik ödülünü okulumuz öğrencisi Sare Nur DİNDAROL kazandı.

Ara

Okulumuzda yapılan tatbikatta öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm personelimizin depreme ne kadar hazırlıklı olup olmadığı test edildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okulumuzda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ock

Geleneksel Çocuk Oyunları müsabakalarında 2013 ve 2014 doğumlular olarak iki farklı yaş kategorisinde okulumuz seksek takımı Beyoğlu ilçe birincisi olmuştur. Okulumuza 2 birincilik kupası birden kazandırmışlardır.

Emeği geçen Adıgüzel öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Geleneksel Çocuk Oyunları müsabakalarında 2014 yaş kategorisinde okulumuzun seksek takımı Beyoğlu ilçe birincisi olmuştur.

Emeği geçen Adıgüzel öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

"En İyi Narkotik Polis: Anne" projesi kapsamında, madde bağımlılığı hakkında velilerimize eğitim verildi.

Kas

Okul öncesi sınıflarımıza güvenli internet kullanımı hakkında "Teknolojinin Doğru Kullanımı" eğitimi verildi.

Kas

"Benim Gözümden Atatürk" resim yarışmasında okulumuz 3/F sınıfından Yasin Ege YALÇIN ilçe 3.'sü oldu.

Beyoğlu Akademi'de ve okulumuzda öğrencimizin hediyesi takdim edildi.

May

Okulumuz 2. Sınıflar Seksek Takımı'mız 2014 yaş kategorisinde Geleneksel Çocuk Oyunları müsabakalarında üstün bir gayret göstererek ilçe birinciliğini kazanmasının ardından şimdi de il bazında finale yükseldiler. Final maçında başarılar diler, emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz, 3. sınıflar 2013 yaş kategorisinde İlkokul Fiziksel Etkinlikler Yarışması (İFET) Geleneksel Çocuk Oyunları müsabakalarında üstün başarı sağlayarak ilçe birincisi olmuştu. Aldıkları kupa ve madalyalar ile okulumuzu gururlandırdılar. Okul içinde yapılan bir törenle, başarı gösteren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik. Emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.